Soňa Vrabčeková

Bachelor's thesis

Možnosti analýzy potravních alergenů

Analysis of food allergens
Abstract:
Táto bakalárska práca je zameraná na potravinové alergény a možnosti ich detekcie. V prvej časti práce sú uvedené základné charakteristiky o tom, čo je to alergia, príznaky potravinovej alergie a najčastejšie alergény podliehajúce legislatíve, ktoré sa vyskytujú v potrave. Druhá časť práce je venovaná diagnostike a samotnej detekcii potravinových alergénov.
Abstract:
This bachelor thesis is focused on allergens and possibilities of their detection. The basic characteristics of allergy, the symptoms of food allergy and the food allergens are described in the first part of this thesis. The second part is devoted to diagnostics and detection of food allergens.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 7. 2019
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: RNDr. Lucie Korecká, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Vrabčeková, Soňa. Možnosti analýzy potravních alergenů . Pardubice, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.