PORUBIAKOVÁ, Otília. \textit{Sledování změn obsahu proteinů lepku v průběhu technologie výroby piva}. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/waaav3/.
PORUBIAKOVÁ, Otília. <i>Sledování změn obsahu proteinů lepku v průběhu technologie výroby piva</i>. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/waaav3/.
PORUBIAKOVÁ, Otília. Sledování změn obsahu proteinů lepku v průběhu technologie výroby piva. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/waaav3/.
@MastersThesis{Porubiakova2018thesis,
AUTHOR = "Porubiaková, Otília",
TITLE = "Sledování změn obsahu proteinů lepku v průběhu technologie výroby piva [online]",
YEAR = "2018 [cit. 2024-11-13]",
TYPE = "Diplomová práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/waaav3/",
}
@MastersThesis{Porubiakova2018thesis,
AUTHOR = {Porubiaková, Otília},
TITLE = {Sledování změn obsahu proteinů lepku v průběhu technologie výroby piva},
YEAR = {2018},
TYPE = {Diplomová práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/waaav3/},
URL_DATE = {2024-11-13},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Porubiaková
| jméno = Otília
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Sledování změn obsahu proteinů lepku v průběhu technologie výroby piva
| url = https://theses.cz/id/waaav3/
| typ práce = Diplomová práce
| vedoucí =
| rok = 2018
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-13
| poznámka =
| jazyk =
}}