Využití impedanční spektroskopie pro detekci změn a průkaz autenticity ovocných šťáv – Ing. Petra Průšová
Ing. Petra Průšová
Doctoral thesis
Využití impedanční spektroskopie pro detekci změn a průkaz autenticity ovocných šťáv
Use of impedance spectroscopy to detect changes and prove authenticity of fruit juices
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PRŮŠOVÁ, Petra. \textit{Využití impedanční spektroskopie pro detekci změn a průkaz autenticity ovocných šťáv}. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/wag5wv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyDoctoral programme:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.