Barbora NOVÁKOVÁ

Bakalářská práce

Česnek z potravinářského a chemického hlediska

Garlic from the food and chemical aspects
Anotace:
Práce se zabývá botanickým popisem čeledi česnekovitých a jejich nejvýznámnějších druhů. Dále zahrnuje seznam obsahových látek v česneku kuchyňském (Allium sativum) a česneku medvědím (Allium ursinum) a jejich biologické účinky na živý organismus.
Abstract:
Abstract labour deals with botanical description of garlic family and their most considera-ble species. Below includes list of substances in garlic (Allium sativum and Allium ursinum) and theirs biological effects for organism.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor: 16014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NOVÁKOVÁ, Barbora. Česnek z potravinářského a chemického hlediska. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 25. 08. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe