Česnek z potravinářského a chemického hlediska – Barbora NOVÁKOVÁ
Barbora NOVÁKOVÁ
Bakalářská práce
Česnek z potravinářského a chemického hlediska
Garlic from the food and chemical aspects
Anotace:
Práce se zabývá botanickým popisem čeledi česnekovitých a jejich nejvýznámnějších druhů. Dále zahrnuje seznam obsahových látek v česneku kuchyňském (Allium sativum) a česneku medvědím (Allium ursinum) a jejich biologické účinky na živý organismus.Abstract:
Abstract labour deals with botanical description of garlic family and their most considera-ble species. Below includes list of substances in garlic (Allium sativum and Allium ursinum) and theirs biological effects for organism.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor:
16014
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
NOVÁKOVÁ, Barbora. Česnek z potravinářského a chemického hlediska. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 25. 08. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Chemical analysis of garlic essential oils (Allium sativum L.) from different countries of origin
PRINCE OWUSU KODOM -
Organosirné sloučeniny česneku (Allium sativum)
Karel ŠMEJKAL -
Development of an efficient slow-growth method for the In vitro storage of garlic (Allium sativum)
Yehor Nykyforov -
Využití meristémových kultur ve šlechtění česneku kuchyňského (\kur{Allium sativum})
Eva ŠVEHLOVÁ -
Zhodnocení vybraného sortimentu česneku kuchyňského (Allium sativum L.)
Veronika Follaufová -
Elimination of viruses in garlic (Allium sativum L.) by different methods
Milica Raco -
Využití přípravků při pěstování druhu Allium sativum L.
Václav Kozák -
Multiplikace česneku kuchyňského (Allium sativum L.) v podmínkách in vitro
Ondřej Palíšek