Identifikace postojů spotřebitelů k bio limonádám – Ondřej Popek
Ondřej Popek
Master's thesis
Identifikace postojů spotřebitelů k bio limonádám
Identification of Consumer Attitudes towards the Organic Lemonades
Abstract:
V diplomové práci jsou zkoumány postoje spotřebitelů na trhu domácích limonád, které jsou vyráběny ve volnočasového areálu. Jedná se o areál Mlýn u vodníka Slámy, který se nachází v malé vesnici Háj ve Slezsku-Lhota. Cílem diplomové práce bylo zjistit, jak zákazníci restaurace U Mlynáře vnímají domácí limonády, identifikovat silné a slabé stránky nápoje a navrhnout strategii, jež povede ke zvýšení …moreAbstract:
The thesis examined the customer attitude on the market of homemade soft drinks, which are produced in a leisure complex. Mlýn u vodníka Slámy is located in the small village of Haj ve Slezsku-Lhota. The aim of this thesis was to find out how customers perceive local homemade lemonade at the restaurant U Mlynáře, identify strengths and weaknesses of lemonades and propose a strategy that will lead to …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2015
Identifier:
http://hdl.handle.net/10084/107286
Thesis defence
- Date of defence: 28. 5. 2015
- Supervisor: Šárka Velčovská
- Reader: Marcela Šimková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
POPEK, Ondřej. \textit{Identifikace postojů spotřebitelů k bio limonádám}. Online. Master's thesis. Ostrava: VŠB - Technical University of Ostrava, Ekonomická fakulta. 2015. Available from: https://theses.cz/id/wahosw/. [citováno 2024-04-23]
Full text of thesis
Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / field:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Theses on a related topic
-
Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
Martin Heřmánek -
Vliv parametrů fermentace na složení a senzorické vlastnosti cideru
Ondřej Findura -
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
Mariia Kaliuzhnaia -
Charakteristické vlastnosti lídrů na různých úrovních řízení
Roman Jemelka -
Jízdní vlastnosti K1 creek a river runner
Eliška DOSTALOVÁ -
Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
Martin Heřmánek -
Charakterové vlastnosti manažera
Tereza Šandová -
Vlastnosti leaderů na manažerských pozicích
Martin Jemelka