Bc. Elena Motsenko

Bakalářská práce

Analysys of product of Russian restaurants in Prague

Analysys of product of Russian restaurants in Prague
Anotace:
Cílem mé práce je analýza variace produktu ruských restaurací v Praze a návrhy na její zlepšení. Relevance zvoleného tématu je způsobeno obrovským ruským obce v Praze. Rusove nebo rusky mluvící lidé, jako mnoho jiných národů, kteří žijí v zahraničí, hledají v ruských restauracích, chybějící národní jídla, atmosféru a konverzace se spoluobčanema. Kapitola první se zabývá teoretickými aspekty produktu …více
Abstract:
The aim of my thesis is analysis of variation of the product of Russian restaurants in Prague and suggestions for it’s improvement. Relevance of the chosen topic is caused by huge Russian community in Prague. Russian or Russian speaking people, as many other nations who live abroad their homeland, missed national dishes, atmosphere and native speakers, all these is possible to meet in Russian restaurant …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
  • Oponent: Ing. Martin Petříček

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management