Gabriela Smetanová

Diplomová práce

Návrh udržitelného produktu pivního turismu v oblasti Beskydy-Valašsko

Design of a sustainable beer tourism product in the Beskydy-Valašsko area
Anotace:
Cílem této práce je vytvoření návrhu produktu pivního turismu v oblasti Beskydy-Valašsko. Teoretická část práce obsahuje základní východiska cestovního ruchu, pivní-ho cestovního ruchu a jeho produktů, produktů cestovního ruchu a jejich tvorby. Prak-tická část práce nejprve vymezuje a charakterizuje oblast Beskydy-Valašsko. Následuje analýza nabídky cestovního ruchu a pivního cestovního ruchu, analýza …více
Abstract:
The goal of this work is to create a draft of beer tourism in the Beskydy-Valašsko area. The theoretical part of the thesis contains basis of tourism, beer tourism and its products, tourism products and their creation. The practical part of the thesis first defines and characterizes the Beskydy-Valašsko area. This is followed by an analysis of tourism and beer tourism offerings, demand analysis and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 3. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 8. 2019
  • Vedoucí: Martin Musil
  • Oponent: Jan Závodný Pospíšil

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/78200