Identifikace bakterií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích s využitím amplifikačních metod – Martina Tycová
Martina Tycová
Master's thesis
Identifikace bakterií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích s využitím amplifikačních metod
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2008
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
TYCOVÁ, Martina. \textit{Identifikace bakterií mléčného kvašení v kysaných mléčných výrobcích s využitím amplifikačních metod}. Online. Master's thesis. Brno: Brno University of Technology. 2008. Available from: https://theses.cz/id/wdisc3/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Master programme:
Chemie a technologie potravin
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights