Bc. Zuzana Dudová

Diplomová práce

Faktory ovlivňující ekonomickou přidanou hodnotu v podnicích potravinářského průmyslu

Factors affecting economic added value in the food industry
Anotace:
Diplomová práce se zabývá problematikou hodnocení vybraného souboru deseti podnikatelských subjektů z odvětví mlékárenského průmyslu v konkrétním období od roku 2009 do roku 2016. Cílem diplomové práce je identifikovat klíčové faktory ovlivňující ekonomickou přidanou hodnotu ve vybraných podnikatelských subjektech, a to především se zaměřením na ukazatele ovlivňující vývoj tržeb. V úvodní části je …více
Abstract:
The diploma thesis deals with the evaluation of a selected set of ten business en-tities from the dairy industry in the specific period from 2009 to 2016. The aim of the thesis is to identify the key factors affecting economic added value in selected business entities, especially focusing on indicators affecting development sales. The introductory part describes the theoretical framework and case studies …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Bc. Marcela Basovníková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta