Markéta Červenková

Bakalářská práce

Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování

Changes in the Quality Parameters of Durable Food During Storage
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo pokračovat v založeném experimentu s vybranými trvanlivými potravinami a pozorovat změny při skladování po dobu nejméně dalších 9 měsíců za různých skladovacích teplot. Potraviny byly skladovány při třech odlišných teplotách, mrazírenská -18 °C, chladírenská 5 °C a skladová 23 °C. A následně zhodnotit tyto změny probíhající během skladování pomocí různých chemických …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis was to continue in an established experiment with selected durable foods and to observe changes in storage for at least another 9 months under differ-ent storage temperatures. Foods were stored at three different temperatures, freezer at -18 °C, refrigerated at 5 °C, and stored at 23 °C. And then evaluate these changes during stor-age using different chemical (pH, dry …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Červenková, Markéta. Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování. Zlín, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe