Bc. Alexandra Bolková

Bakalářská práce

Hodnocení kvality vín

Evaluation of wine quality
Anotace:
Bakalářská práce je rešeršní a zabývá se hodnocením kvality vína. Úvodní část práce je zaměřena na historii pěstování a výroby vína a na chemické složení hroznů. Další kapitoly pojednávají o technologii výroby vína a hodnocením kvality vín po smyslové i analytické stránce. Část práce je věnována faktorům, které ovlivňují výslednou kvalitu vín, jako je sběr hroznů či nedostatky, vady a choroby vína …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the evaluation of wine quality. The introductory part of the thesis is focused on the history of wine growing and production and on the chemical composition of grapes. The next chapters deal with the technology of wine production and the evaluation of wine quality in terms of sensory and analytical aspects. Part of the work is devoted to factors that influence the final …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 6. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Tomáš Bajer, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Bolková, Alexandra. Hodnocení kvality vín. Pardubice, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin