Lucie NEČASOVÁ

Bakalářská práce

Aplikace SimPlate testů v potravinářské mikrobiologii

The application of SimPlate methods in food microbiology
Anotace:
Bakalářská práce, zabývající se detekcí mikroorganismů z potravin, obsahuje teoretickou a experimentální část. Teoretická část pojednává o vztazích mezi mikroorganismy, potravinami a člověkem, z hlediska prospěšného, tak i pro člověka nebezpečného. Charakterizovány zde jsou patogenní mikroorganismy, způsobující alimentární onemocnění, jež mají negativní dopad na lidský organismus. Dále se práce zabývá …více
Abstract:
The Bachelor thesis is focused on detection of food microorganisms and it is consist of theoretical and experimental part. Theoretical part give overview of relationship between microorganisms, food and people, from the poit of view beneficial or dangerous for human body, when people eat contaminated food products by microorganisms. The work describe foodborn pathogens who have a harmfull effect on …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016
Zveřejnit od: 21. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 5. 2016
  • Vedoucí: Mgr. Zuzana Rybková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NEČASOVÁ, Lucie. Aplikace SimPlate testů v potravinářské mikrobiologii. Ostrava, 2016. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Přírodovědecká fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.4.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 21. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Přírodovědecká fakulta