Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici – Adam VESELSKÝ
Adam VESELSKÝ
Bachelor's thesis
Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici
Processes and Health Regulations for Preparing Food in Prison
Abstract:
Bakalářská práce charakterizuje dodržování technologických postupů a hygienických předpisů při přípravě stravy ve Vazební věznici Olomouc. Teoretická část práce se zabývá přehledem obecných pravidel technologických postupů. Jejich stručnou charakteristikou a způsobem použití. Dále obsahuje přehled Přehledem legislativních zákonů a jejich výklad. V praktické části je podrobně popsán strukturní plán …moreAbstract:
This bachelor thesis describes observance of technological procedures and hygienic regulations for food preparation at the Olomouc Stockade. Theoretical part of the thesis is concerned with a survey of general rules of technological procedures, their brief characteristics and application method, a survey of legislative laws and their construction. Practical part of the thesis focuses closely on the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2014
Accessible from:: 29. 4. 2014
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VESELSKÝ, Adam. \textit{Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2014. Available from: https://theses.cz/id/wi4imn/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
VESELSKÝ, Adam. Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Hygienické aspekty nákupů potravin on-line
Iuliia Pavlovska -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Zhodnocení přínosu zavedení systému HACCP ve veřejném stravování
Václav Simmerl -
Vliv systému HACCP na kvalitu masných výrobků
Marie KOCINOVÁ -
Hodnocení systému HACCP ve franchisingovém stravovacím zařízení
Lucie Došková -
Analýza systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
Pavla Moutelíková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ