Vliv probiotických krmných aditiv na výživu výkrmových brojlerů – Jiří SLUNEČKO
Jiří SLUNEČKO
Bachelor's thesis
Vliv probiotických krmných aditiv na výživu výkrmových brojlerů
Anotácia:
Bakalářská práce se zaměřuje na chov brojlerových kuřat a jejich výživu, konkrétně na krmná probiotika. Pro drůbež je výživa velice důležitá. Nejdůležitější je v období od vylíhnutí po dosažení dospělosti. Pokud se v této době výživa zanedbá, není již možné dosáhnout požadovaných hodnot, jak z hlediska vývoje jedince, tak jeho produkce. Probiotika představují revoluční doplněk jak ve výživě zvířat …viacAbstract:
The main aim of this Bachelor's thesis is to describe farming of broilers and their nutrition that is focused on probiotics. Probiotics in poultry nutrition is very important after hatching. Nourishment between hatching and growing is necessary. If something is neglected in this period of time, it can have negative impact on broilers development and their production. Probiotics are revolutionary supplements …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Luboš Zábranský, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SLUNEČKO, Jiří. \textit{Vliv probiotických krmných aditiv na výživu výkrmových brojlerů}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/winsih/.
Jak správně citovat práci
SLUNEČKO, Jiří. Vliv probiotických krmných aditiv na výživu výkrmových brojlerů. Č. Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Animal husbandry / Animal husbandry
Práce na příbuzné téma
-
Využití probiotických krmných aditiv ve výkrmu brojlerových kuřat
Anna MANDOUSOVÁ -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová -
Výživa kriticky nemocných
Kateřina Menšíková -
Domácí umělá výživa u malnutričních onkologických pacientů
Michaela Vajdová -
Výživa pacientů v intenzivní péči
Andrea Ondrášková -
Optimální výživa s ohledem na různé skupiny obyvatelstva
Petr Janeček
Názov
Vložil
Vložené
Práva