Martina KRPCOVÁ

Bachelor's thesis

Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů

The factors affecting food and meal choice
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá faktory, které ovlivňují výběr potravin spotřebiteli. V teoretické části je stručně popsána historie výživy, dále pojednává o výživových doporučeních a aktu-álním stavu výživy obyvatelstva České republiky. Druhá kapitola obsahuje jednotlivé fakto-ry, které ovlivňují výživu i výběr potravin. V praktické části je obsaženo vyhodnocení dotazníku, který byl vyplněn respondenty …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with factors that influence consumer´s food choices. The theoreti-cal part briefly describes the history of nutrition, also discusses the current dietary recom-mendations and nutritional status of the population of the Czech Republic. The second chapter contains individual factors that influence nutrition and food choices. The practical part takes in an evaluation questionnaire …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2010
Identifier: 14845

Thesis defence

  • Date of defence: 7. 6. 2010

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KRPCOVÁ, Martina. Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe