Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách – Magdaléna Veselá
Magdaléna Veselá
Bakalářská práce
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Analysis of hygiene standards in gastronomy establishments
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu hygienických standardů v gastronomických provozovnách. Cílem práce je analyzovat, porovnat a vyhodnotit úroveň hygieny v gastronomických provozovnách. Teoretická část práce obsahuje přehled gastronomie, gastronomických služeb a jejich vývoje, gastronomických standardů, společného stravování a jeho funkcí, kategorizace hostinských zařízení, hygieny v gastronomii …víceAbstract:
This bachelor's thesis focuses on the analysis of hygiene standards in gastronomic establishments. The goal of the thesis is to analyze, compare, and evaluate the level of hygiene in gastronomic establishments. The theoretical part of the thesis includes an overview of gastronomy, gastronomic services and their development, gastronomic standards, communal catering and its functions, categorization …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/l2uuv/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 9. 2023
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Oponent: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS vysoká škola, a.s.
Bakalářský studijní program / obor:
Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Nejčastější závady v systému HACCP shledané při výkonu státního zdravotního dozoru
Jakub MUSÁLEK -
Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
Gabriela TOMEČKOVÁ -
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Pavla SVRČINOVÁ -
Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
Lenka Bartošková -
Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
Jaroslav MOČIGEMBA -
Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.
Markéta POPELKOVÁ -
Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
Kateřina BLAHOVÁ