Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách – Magdaléna Veselá
Magdaléna Veselá
Bachelor's thesis
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Analysis of hygiene standards in gastronomy establishments
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu hygienických standardů v gastronomických provozovnách. Cílem práce je analyzovat, porovnat a vyhodnotit úroveň hygieny v gastronomických provozovnách. Teoretická část práce obsahuje přehled gastronomie, gastronomických služeb a jejich vývoje, gastronomických standardů, společného stravování a jeho funkcí, kategorizace hostinských zařízení, hygieny v gastronomii …moreAbstract:
This bachelor's thesis focuses on the analysis of hygiene standards in gastronomic establishments. The goal of the thesis is to analyze, compare, and evaluate the level of hygiene in gastronomic establishments. The theoretical part of the thesis includes an overview of gastronomy, gastronomic services and their development, gastronomic standards, communal catering and its functions, categorization …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2023
Identifier:
https://is.ambis.cz/th/l2uuv/
Thesis defence
- Date of defence: 21. 9. 2023
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Reader: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VESELÁ, Magdaléna. \textit{Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách}. Online. Bachelor's thesis. Praha: The College of Regional Development and Banking Institute - AMBIS, a.s. 2023. Available from: https://theses.cz/id/wj5lvj/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS University
Bachelor programme / field:
Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Theses on a related topic
-
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Nejčastější závady v systému HACCP shledané při výkonu státního zdravotního dozoru
Jakub MUSÁLEK -
Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
Gabriela TOMEČKOVÁ -
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Pavla SVRČINOVÁ -
Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
Lenka Bartošková -
Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.
Markéta POPELKOVÁ -
Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
Jaroslav MOČIGEMBA -
Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
Kateřina BLAHOVÁ