Analýza vlivu pobočky rychlého občerstvení na gastronomické podniky v jejím okolí – Bc. Klára Tůmová
Bc. Klára Tůmová
Bachelor's thesis
Analýza vlivu pobočky rychlého občerstvení na gastronomické podniky v jejím okolí
Analysis of the impact of fast food restaurant on the gastronomic businesses in her neighborhood
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá vlivem pobočky rychlého občerstvení na okolní gastronomické podniky. První část práce je věnována vysvětlením základních pojmů, jako je gastronomie a gastronomické služby. Druhá část analyzuje konkrétní gastronomické podniky, jejich poskytované služby. Vliv pobočky rychlého občerstvení je zjišťován pomocí dotazníkového šetření.Abstract:
The thesis deals with the impact of a fast food restaurant on surrounding gastronomic busenesses. The first part of the thesis deals with the explanation of basic terms, such as gastronomy and gastronomic services. The second part analyzes the gastronomic businesses and their services. The impact of a fast food restaurant is investigate by survey.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 11. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/7177/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 21. 1. 2014
- Supervisor: Ing. Jan Egner
- Reader: Ing. Dana Johnová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.