Analýza vlivu pobočky rychlého občerstvení na gastronomické podniky v jejím okolí – Bc. Klára Tůmová
Bc. Klára Tůmová
Bakalářská práce
Analýza vlivu pobočky rychlého občerstvení na gastronomické podniky v jejím okolí
Analysis of the impact of fast food restaurant on the gastronomic businesses in her neighborhood
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá vlivem pobočky rychlého občerstvení na okolní gastronomické podniky. První část práce je věnována vysvětlením základních pojmů, jako je gastronomie a gastronomické služby. Druhá část analyzuje konkrétní gastronomické podniky, jejich poskytované služby. Vliv pobočky rychlého občerstvení je zjišťován pomocí dotazníkového šetření.Abstract:
The thesis deals with the impact of a fast food restaurant on surrounding gastronomic busenesses. The first part of the thesis deals with the explanation of basic terms, such as gastronomy and gastronomic services. The second part analyzes the gastronomic businesses and their services. The impact of a fast food restaurant is investigate by survey.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 11. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/7177/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2014
- Vedoucí: Ing. Jan Egner
- Oponent: Ing. Dana Johnová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TŮMOVÁ, Klára. \textit{Analýza vlivu pobočky rychlého občerstvení na gastronomické podniky v jejím okolí}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/wj8oso/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.