Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa – Bc. Kateřina MALOTOVÁ PŘEDÍNSKÁ
Bc. Kateřina MALOTOVÁ PŘEDÍNSKÁ
Master's thesis
Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa
Analytical evaluation of buckwheat and millet products
Abstract:
Diplomová práce se zabývá popisem, chemickým složením, využitím a zdravotním působením pohanky a prosa, jáhel. Praktická část práce se zaměřuje na analytické hodnocení pohankových a prosných výrobků (např. mouka, kroupy, křupky, vločky) - stanovení obsahu sušiny, popela, celkového obsahu dusíkatých látek, neutrálně detergentní vlákniny a aminokyselinového složení.Abstract:
The thesis deals with the description, chemical composition, utilization and health effects of buckwheat and millet. The practical part is focused on analytical evaluation of buckwheat and millet products (e.g. flours, groats, flakes) {--} the determination of dry matter, ash, content of nitrogen substances, neutral detergent fiber and amino acids composition.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier:
15036
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2010
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
MALOTOVÁ PŘEDÍNSKÁ, Kateřina. Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Dusíkaté látky v plodnicích vyšších hub
Lucie FLAŠAROVÁ -
Vliv NDF na stravitelnost organické hmoty travního porostu
Denisa Matušková -
Vliv volby hybridu kukuřice na stravitelnost NDF kukuřičné siláže
Jana Zelinová -
Porovnání výsledku stanovení ADF a NDF
Barbora Kratochvílová -
Vliv stanoviště na stravitelnost NDF u kukuřičné siláže
Veronika Svobodová -
Towards smart Dairy nutrition (SDN): Improving sustainability and economics of Dairy production
Manfred Schönleben