Bc. Markéta ŽERAVOVÁ

Bachelor's thesis

Whisky

Whisky
Abstract:
Cílem bakalářské práce je seznámení se s alkoholickým nápojem whisky. Obsahem je charakterizovat tento nápoj z hlediska historického, technologického a legislativního. Důraz je kladen na významné obsahové látky a jejich vlastností z chemických aspektů. Je popsán způsob hodnocení whisky, zejména z hlediska organoleptických vlastností a vymezeno místo z hlediska gastronomického. Práce pojednává také …more
Abstract:
The aim of the bachelor work is to present an alkoholic drink whisky and characterized this beverage from the historical, technological and legislative viewpoint. The emphasis is laid on important contained substances and their properties in respect of chemical aspects. The way of assess whisky is described especially from the organoleptic properties viewpoint and the position is defined from the gastronomical …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Identifier: 7963

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2008

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŽERAVOVÁ, Markéta. Whisky. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.