Bc. Markéta ŽERAVOVÁ
Bachelor's thesis
Whisky
Whisky
Abstract:
Cílem bakalářské práce je seznámení se s alkoholickým nápojem whisky. Obsahem je charakterizovat tento nápoj z hlediska historického, technologického a legislativního. Důraz je kladen na významné obsahové látky a jejich vlastností z chemických aspektů. Je popsán způsob hodnocení whisky, zejména z hlediska organoleptických vlastností a vymezeno místo z hlediska gastronomického. Práce pojednává také …moreAbstract:
The aim of the bachelor work is to present an alkoholic drink whisky and characterized this beverage from the historical, technological and legislative viewpoint. The emphasis is laid on important contained substances and their properties in respect of chemical aspects. The way of assess whisky is described especially from the organoleptic properties viewpoint and the position is defined from the gastronomical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Identifier:
7963
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2008
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŽERAVOVÁ, Markéta. Whisky. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.