Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii – Bc. Vojtěch Černý
Bc. Vojtěch Černý
Bachelor's thesis
Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
A Sensory Elicitation as a Qualitative Method of Research in Gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na téma senzorické elicitace jako kvalitativní metody výzkumu v gastronomii. Téma bylo zvoleno a zpracováno z důvodu osvětlení problematiky senzorické elicitace v gastronomii.V analytycké části je popsán samotný výzkum, v návrhové části je tento výzkum propojen s praxí.Abstract:
The bachelor thesis focuses on the topic of sensory elicitation as a qualitative research method in gastronomy. The topic has been chosen and developed in order to shed light on the issue of sensory elicitation in gastronomy.The analytical part describes the research itself, the proposal part connects this research with practice.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 11. 2022
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/zzxfh/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 2. 2023
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Dominika Baranová -
Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie
Barbora Nárožná -
Rozvoj profesní kvalifikace: evaluace soutěže v oboru gastronomie
Alena Sosnovská -
Zhodnocení třídění odpadů na pracovištích Střední školy gastronomie a služeb v Liberci
Iveta Kučerová