Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii – Bc. Vojtěch Černý
Bc. Vojtěch Černý
Bakalářská práce
Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
A Sensory Elicitation as a Qualitative Method of Research in Gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na téma senzorické elicitace jako kvalitativní metody výzkumu v gastronomii. Téma bylo zvoleno a zpracováno z důvodu osvětlení problematiky senzorické elicitace v gastronomii.V analytycké části je popsán samotný výzkum, v návrhové části je tento výzkum propojen s praxí.Abstract:
The bachelor thesis focuses on the topic of sensory elicitation as a qualitative research method in gastronomy. The topic has been chosen and developed in order to shed light on the issue of sensory elicitation in gastronomy.The analytical part describes the research itself, the proposal part connects this research with practice.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2022
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/zzxfh/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČERNÝ, Vojtěch. \textit{Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/wmcg10/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Dominika Baranová -
Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie
Barbora Nárožná -
Rozvoj profesní kvalifikace: evaluace soutěže v oboru gastronomie
Alena Sosnovská -
Zhodnocení třídění odpadů na pracovištích Střední školy gastronomie a služeb v Liberci
Iveta Kučerová