Lenka Polachová

Bachelor's thesis

Čiření vín a následných produktů na bázi vína

Clarification of Wine and Subsequent Wine-based Products
Abstract:
Předmětem bakalářské práce se použití čiřících prostředků ve vinařské technologii. V práci je zahrnut přehled čiřících prostředků a jejich vliv na kvalitu vín. Dále jsou v práci charakterizovány zákaly vín, příčiny jejich vzniku a možnosti odstranění.
Abstract:
The thesis focuses on the use of fining agents in the winemaking technology. The work includes an overview of fining agents and their impact on the quality of the wines. The thesis further deals with wine haze characteristic, its cause and possibilities of its elimina-tion.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2015
Accessible from:: 5. 5. 2015

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Polachová, Lenka. Čiření vín a následných produktů na bázi vína. Zlín, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 5.5.2015

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 5. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.