Artem Plotkin

Bakalářská práce

Optimalizace zásobovacího systému gastronomického podniku pomocí webové aplikace

Optimization of inventory management system of a gastronomic business using a web application
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem webové aplikace pro optimalizaci zásobovacího systému gastronomického podniku. Výsledná aplikace bude sloužit jako systém řízení zásob a bude obsahovat implementaci modelu řízení zásob, pomocí kterého uživatel bude moci vypočítat optimální velikost objednávky určitého zboží a bod znovuobjednávky pro daný druh zboží. Teoretická část práce obsahuje úvod do řízení …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the development of a web application aimed at optimizing the inventory management system of a gastronomic business. The resulting application will serve as an inventory management system and will include the implementation of an inventory control model. This model will enable users to calculate the optimal order size for specific goods and determine their reorder points …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 6. 2024
  • Vedoucí: Jana Sekničková
  • Oponent: Vojtěch Vávra

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/92858