Komparace praktických závěrečných zkoušek učebního oboru Kuchař - číšník – Jiří Richter
Jiří Richter
Bakalářská práce
Komparace praktických závěrečných zkoušek učebního oboru Kuchař - číšník
Comparison of practical final exams in the field of study Cook - Waiter
Anotace:
V bakalářské práci bude zpracováno téma závěrečných zkoušek učebního oboru Kuchař - číšník, se zaměřením na obsluhu. Hlavní cíl práce je komparace náročnosti závěrečných zkoušek, jejich hodnocení a úspěšnost žáků při jejich absolvování z pohledu učitele odborného výcviku, při jednotném zadání na Stření odborné škole a středním odborném učilišti Třešť v roce 2014. Cílem teoretické části je popsat a …víceAbstract:
The topic of the final exams in the field of study Cook - Waiter, with a focus on service, will be elaborated in the bachelor's thesis.The main goal of the work is to compare the complexity of the final exams, their evaluation and the success of students in passing them from the view of a teacher of vocational training, in a united assignment at SOŠ a SOU Třešť in 2014.The aim of the theoretical part …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
- Oponent: Michal Šimáně, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzděláváníMendelova univerzita v Brně
Institut celoživotního vzděláváníBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku
Práce na příbuzné téma
-
Metodické zpracování a průběh praktické závěrečné zkoušky oboru vzdělání Prodavač a výrobce lahůdek
Eva Nováková -
Vymezení lexikálních jednotek odborné slovní zásoby k praktické závěrečné zkoušce z angličtiny v oboru Kuchař - čísník na SŠ a VOŠ cestovního ruchu v Českých Budějovicích/The definition of lexical units of specialized vocabulary for the purposes of the practical final examination in English language of the Cook-waiter branch of study at the School of tourism in České Budějovice.
Šárka ZAHRADNÍČKOVÁ -
Metodická a odborná příprava závěrečné zkoušky pro obor vzdělání prodavač-ka smíšeného zboží
Zdeňka Procházková -
Analýza praktické části závěrečných zkoušek na konkrétní střední odborné škole
Gabriela Neradová -
Metodická příručka odborné přípravy na závěrečné zkoušky oboru Cukrář
David Jeřábek -
Analýza praktické části závěrečných zkoušek na konkrétní střední odborné škole
Miroslava Preisslerová -
Analýza praktické části závěrečných zkoušek na konkrétní střední odborné škole
Lukáš Havíř -
Aspekty přípravy závěrečné zkoušky Výpravčí
Jiří Sysel