Effects of different ageing techniques on beef quality – Kabir Adesina Taiwo
Kabir Adesina Taiwo
Diplomová práce
Effects of different ageing techniques on beef quality
Abstract:
This study was carried out to evaluate the effect of different ageing techniques; wet ageing (WA), dry ageing (DA), and semi-permeable bag ageing (SBA) on the physical, chemical, and sensory qualities of beef. The meat samples were taken from the longissimus lumborum (LL) muscles region, from six adult Fleckvieh cattle steers of a final age average of 444 ± 14 days and slaughter weight average of 581 …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2024
- Vedoucí: doc. Tersia Needham, Ph.D.
- Oponent: Eva Kudrnáčová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program:
Tropical Farming Systems
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva