Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů – Martin WANDERER
Martin WANDERER
Bakalářská práce
Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů
Rating of gluten-free diet - advantages, disadvantages - in terms of nutrient supply and perceptions of consumers
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo zjistit, jaké jsou nejčastější nutriční odlišnosti bezlepkové stravy vzhledem k racionální stravě. Dále zmapovat jak vnímají bezlepkovou dietu samotní konzumenti. Bakalářská práce s názvem Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů se v teoretické části zabývá indikacemi bezlepkové diety, obzvlášť …víceAbstract:
The aim of bachalory thesis is to find out, which are the most common nutritional differences of glutenfree diet in compering with racional diet. The next aim is to chart how the consumers accept their limited diet. The bachelory thesis called Rating of gluten-free diet advantages, disadvantages in terms of nutrient supply and perceptions of consumers focus in theortical part on indication of gluten …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Kateřina Teplá
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
WANDERER, Martin. \textit{Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/wqafth/.
Jak správně citovat práci
WANDERER, Martin. Hodnocení bezlepkové diety - přednosti, negativa - z hlediska nutričního zásobení a dále subjektivního vnímání konzumentů. Č. Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
-
Celiakie a výživa
Šárka Krejčová -
Dieta a nutriční opatření u celiakie
Barbora Veselá -
Bezlepková dieta - realita v obchodech zdravé výživy
Veronika BLAŽKOVÁ -
Výživa lidí s onemocněním celiakie
Marie Kedroňová -
Kombinované diety při celiakii
Martin Krobot -
Lepek a jeho spojitost s různými onemocněními a poruchami
Anna Liberská -
Lepek v potravinách, ano či ne?
Šárka Nejedlá -
Potravinová alergie a intolerance na lepek
Eva Badinková
Název
Vložil
Vloženo
Práva