Barbora Krausová

Bakalářská práce

Motívy a postoje hosťov reštaurácií k prepitnému

Motivy a postoje hostů restaurací ke spropitnému
Anotace:
Krausová, B. Motivy a postoje hostů restaurací ke spropitnému. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně 2018.Předmětem této bakalářské práce jsou motivy hostů českých restauracích ke spropitnému a faktory mající vliv na rozhodování se o jeho výšce, jejichž identifikace je hlavním cílem práce. V teoretické části je zpracovaná problematika cestovního ruchu, stravovacích služeb, kvality služeb …více
Abstract:
Krausová, B. Motives and attitudes of restaurant guests toward gratuities. Bachelor Thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018.The main theme of this Bachelor´s thesis are motives of guests in Czech restaurants for gratuities and factors affecting decisions of its value, whose identification is the main goal of this thesis. The theoretical part covers problems of tourist industry, food service …více
Abstract:
Krausová, B. Motívy a postoje hosťov reštaurácií k prepitnému. Bakalárska práca. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018.Predmetom tejto bakalárskej práce sú motívy hosťov českých reštaurácií k prepitnému a faktory majúce vplyv na rozhodovanie sa o jeho výške, ktorých identifikácia je hlavným cieľom práce. V teoretickej časti je spracovaná problematika cestovného ruchu, stravovacích služieb, kvality …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Kateřina Ryglová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Provozně ekonomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu