Barbora Krausová

Bachelor's thesis

Motívy a postoje hosťov reštaurácií k prepitnému

Motivy a postoje hostů restaurací ke spropitnému
Abstract:
Krausová, B. Motivy a postoje hostů restaurací ke spropitnému. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně 2018.Předmětem této bakalářské práce jsou motivy hostů českých restauracích ke spropitnému a faktory mající vliv na rozhodování se o jeho výšce, jejichž identifikace je hlavním cílem práce. V teoretické části je zpracovaná problematika cestovního ruchu, stravovacích služeb, kvality služeb …more
Abstract:
Krausová, B. Motives and attitudes of restaurant guests toward gratuities. Bachelor Thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018.The main theme of this Bachelor´s thesis are motives of guests in Czech restaurants for gratuities and factors affecting decisions of its value, whose identification is the main goal of this thesis. The theoretical part covers problems of tourist industry, food service …more
Abstract:
Krausová, B. Motívy a postoje hosťov reštaurácií k prepitnému. Bakalárska práca. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018.Predmetom tejto bakalárskej práce sú motívy hosťov českých reštaurácií k prepitnému a faktory majúce vplyv na rozhodovanie sa o jeho výške, ktorých identifikácia je hlavným cieľom práce. V teoretickej časti je spracovaná problematika cestovného ruchu, stravovacích služieb, kvality …more
 
 
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Kateřina Ryglová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta