Bc. Michaela Vyhňáková

Master's thesis

Změny mikrobiologické jakosti "čerstvých" těstovin v průběhu skladování

Changes in the microbiological quality of "fresh" pasta during storage
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na změny mikrobiologické jakosti "čerstvých" těstovin v průběhu skladování. Čerstvé těstoviny jsou charakteristické vysokým obsahem vlhkosti (minimálně 24 hmotnostních procent), čímž je umožněn mikrobiologický růst a značně omezena trvanlivost, která je stanovena na nejvýše 14 dní od data výroby. U každého druhu čerstvých těstovin byly sledovány tyto parametry: celkový …more
Abstract:
The master‘s thesis is focused on changes in the microbiological quality of "fresh" pasta during storage. Fresh pasta is characterized by a high moisture content (minimum 24 weight percent), which allows microbiological growth and considerably limits the shelf life, which is set at a maximum of 14 days from the date of production. The following parameters were monitored for each type of fresh pasta …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta