Porovnání fyzikálně chemických a senzorických vlastností muffinů při použití různých receptur – Bc. Lenka Blažková
Bc. Lenka Blažková
Diplomová práce
Porovnání fyzikálně chemických a senzorických vlastností muffinů při použití různých receptur
Comparison of physico-chemical and sensory properties of muffins using different recipes
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BLAŽKOVÁ, Lenka. \textit{Porovnání fyzikálně chemických a senzorických vlastností muffinů při použití různých receptur}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/wt5vah/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.