Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků – Bc. Radmila Holčíková
Bc. Radmila Holčíková
Diplomová práce
Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků
Monitoring of changes in quality indicators when prolonging the shelf life of heat-treated meat products
Anotace:
Tato diplomová práce s názvem „Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků“, se v první části zabývá legislativou masných výrobků, složením a výrobou tepelně opracovaných masných výrobků. Další část práce popisuje možnosti inaktivace mikroorganismů a senzorickou analýzu. Poslední část literární rešerše se zabývá balením potravin.Praktická …víceAbstract:
This thesis „Monitoring of changes in quality indicators when prolonging the shelf life of heat-treated meat products“, deals with the legislativ, composition and procesing of heat-treated meat products in the first part. Next part describes the possibilities inactivation of microorganisms and sensory analysis. The last part of the literature review deals with a food packaging. The practical part …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOLČÍKOVÁ, Radmila. \textit{Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků}. Online. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/wthnng/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Hodnotenie kvality vstupných surovín a ich triedenie pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov.
Mária Horečná -
Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
Tereza Zelinková -
Hodnocení suroviny pro tepelně opracované masné výrobky
Michaela Zoulová -
Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
Nela Tesařová -
Mikroorganismy jako kontaminanty drobných tepelně opracovaných masných výrobků
Pavlína Dočekalová -
Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
Markéta Pirunčíková -
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
Eliška Knoblochová -
Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
Kateřina Kadlecová