Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků – Bc. Radmila Holčíková
Bc. Radmila Holčíková
Master's thesis
Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků
Monitoring of changes in quality indicators when prolonging the shelf life of heat-treated meat products
Abstract:
Tato diplomová práce s názvem „Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků“, se v první části zabývá legislativou masných výrobků, složením a výrobou tepelně opracovaných masných výrobků. Další část práce popisuje možnosti inaktivace mikroorganismů a senzorickou analýzu. Poslední část literární rešerše se zabývá balením potravin.Praktická …moreAbstract:
This thesis „Monitoring of changes in quality indicators when prolonging the shelf life of heat-treated meat products“, deals with the legislativ, composition and procesing of heat-treated meat products in the first part. Next part describes the possibilities inactivation of microorganisms and sensory analysis. The last part of the literature review deals with a food packaging. The practical part …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HOLČÍKOVÁ, Radmila. \textit{Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2018. Available from: https://theses.cz/id/wthnng/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Hodnotenie kvality vstupných surovín a ich triedenie pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov.
Mária Horečná -
Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
Tereza Zelinková -
Hodnocení suroviny pro tepelně opracované masné výrobky
Michaela Zoulová -
Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
Nela Tesařová -
Mikroorganismy jako kontaminanty drobných tepelně opracovaných masných výrobků
Pavlína Dočekalová -
Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
Markéta Pirunčíková -
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
Eliška Knoblochová -
Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
Kateřina Kadlecová