Bc. Radmila Holčíková

Master's thesis

Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků

Monitoring of changes in quality indicators when prolonging the shelf life of heat-treated meat products
Abstract:
Tato diplomová práce s názvem „Sledování změn jakostních ukazatelů při prodloužení doby trvanlivosti tepelně opracovaných masných výrobků“, se v první části zabývá legislativou masných výrobků, složením a výrobou tepelně opracovaných masných výrobků. Další část práce popisuje možnosti inaktivace mikroorganismů a senzorickou analýzu. Poslední část literární rešerše se zabývá balením potravin.Praktická …more
Abstract:
This thesis „Monitoring of changes in quality indicators when prolonging the shelf life of heat-treated meat products“, deals with the legislativ, composition and procesing of heat-treated meat products in the first part. Next part describes the possibilities inactivation of microorganisms and sensory analysis. The last part of the literature review deals with a food packaging. The practical part …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta