Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení – Barbora Bílová
Barbora Bílová
Bachelor's thesis
Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení
The formation of undesirable sensory active substances during the frying process
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BÍLOVÁ, Barbora. \textit{Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/wufowe/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.