Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení – Barbora Bílová
Barbora Bílová
Bakalářská práce
Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení
The formation of undesirable sensory active substances during the frying process
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BÍLOVÁ, Barbora. \textit{Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/wufowe/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.