Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení – Bc. Renata HAVLÍKOVÁ
Bc. Renata HAVLÍKOVÁ
Master's thesis
Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení
Dependence of Rye Baking Properties on Hagberg Falling Number and Baking Conditions
Abstract:
Diplomová práce se zabývá závislostí pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení. Teoretická část je zaměřena na chemické složení žitného zrna a srovnání zrna pšeničného a žitného. Dále je v teoretické části uveden popis hodnocení technologické jakosti žitného zrna a využití žita. Praktická část je zaměřena na zjištění vlivu čísla poklesu a podmínek pečení na pekařskou kvalitu …moreAbstract:
This diploma thesis is aimed on the evaluation of the effect of Hagberg Falling number and baking conditions on the rye bread quality. The theoretical part focuses on the chemical composition of rye grain, the comparison of wheat and rye grain characteristics, the description of the quality evaluation of rye grain and the possibilities of rye end-use. The practical part is focused on the evaluation …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HAVLÍKOVÁ, Renata. \textit{Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2012. Available from: https://theses.cz/id/wv2bjp/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HAVLÍKOVÁ, Renata. Závislost pekárenských vlastností žita na čísle poklesu a podmínkách pečení. Kroměříž, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Využití ozimého žita (Secale cereale L.) pro bioplynové stanice
Matěj Horák -
In vitro systém pro transformace žita (Secale cereale L.)
Alžběta KRČMARSKÁ -
Stanovení optimálního termínu sklizně žita setého (Secale cereale L.) na siláž pro výrobu bioplynu
Šárka Malá -
Příprava transgenních rostlin Secale cereale se samčí sterilitou
Aneta WANDROLOVÁ -
Online marketing strategy for a non-governmental organization
Jiří Mouka -
Provozovna Lukov - hrubá vrchní stavba
Jiří Mouka -
Marketing strategy of an IT firm
Jiří Mouka -
Víceúčelový objekt v Lužici - stavebně technologický projekt
Jiří Mouka