Alexandra Slavíková

Bakalářská práce

Rtuť v zelenině organického a běžného původu

Mercury in organic and conventional vegetables
Anotace:
Teoretická část bakalařské práce se zabývá základními údaji o rtuti v životním prostředí, popisuje analytické techniky používané k stanovení rtuti a rozdílem konvenčního a ekologického zemědělství.
Abstract:
Theoretical part of the bachelor work deals with the basic information on mercury in the environment, describes analytical methods used for determination of mercury and methods of conventional and organic farming.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 7. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2011
  • Vedoucí: doc. Ing. Anna Krejčová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Slavíková, Alexandra. Rtuť v zelenině organického a běžného původu. Pardubice, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Ekologie a ochrana životního prostředí / Management ochrany životního prostředí

Práce na příbuzné téma