Alexandra Slavíková

Bachelor's thesis

Rtuť v zelenině organického a běžného původu

Mercury in organic and conventional vegetables
Abstract:
Teoretická část bakalařské práce se zabývá základními údaji o rtuti v životním prostředí, popisuje analytické techniky používané k stanovení rtuti a rozdílem konvenčního a ekologického zemědělství.
Abstract:
Theoretical part of the bachelor work deals with the basic information on mercury in the environment, describes analytical methods used for determination of mercury and methods of conventional and organic farming.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 7. 2011

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 9. 2011
  • Supervisor: doc. Ing. Anna Krejčová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Slavíková, Alexandra. Rtuť v zelenině organického a běžného původu. Pardubice, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Ecology and Environment Protection / Management of Environment Protection