Rtuť v zelenině organického a běžného původu – Alexandra Slavíková
Alexandra Slavíková
Bachelor's thesis
Rtuť v zelenině organického a běžného původu
Mercury in organic and conventional vegetables
Abstract:
Teoretická část bakalařské práce se zabývá základními údaji o rtuti v životním prostředí, popisuje analytické techniky používané k stanovení rtuti a rozdílem konvenčního a ekologického zemědělství.Abstract:
Theoretical part of the bachelor work deals with the basic information on mercury in the environment, describes analytical methods used for determination of mercury and methods of conventional and organic farming.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 7. 2011
Thesis defence
- Date of defence: 1. 9. 2011
- Supervisor: doc. Ing. Anna Krejčová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Slavíková, Alexandra. Rtuť v zelenině organického a běžného původu. Pardubice, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / field:
Ecology and Environment Protection / Management of Environment Protection
Theses on a related topic
-
Ekologické potraviny a jejich vnímání spotřebiteli
Nela Stulhoferová -
Stanovení methylrtuti pomocí analyzátoru rtuti AMA-254
Václav Janda -
Stanovení rtuti v multivitamínových přípravcích s využitím AMA 254
Eva Margholdová -
Asimilační aparát dřevin a jeho potenciál vázat rtuť
Andrea ZEIBERTOVÁ