Rtuť v zelenině organického a běžného původu – Alexandra Slavíková
Alexandra Slavíková
Bachelor's thesis
Rtuť v zelenině organického a běžného původu
Mercury in organic and conventional vegetables
Anotácia:
Teoretická část bakalařské práce se zabývá základními údaji o rtuti v životním prostředí, popisuje analytické techniky používané k stanovení rtuti a rozdílem konvenčního a ekologického zemědělství.Abstract:
Theoretical part of the bachelor work deals with the basic information on mercury in the environment, describes analytical methods used for determination of mercury and methods of conventional and organic farming.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 7. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2011
- Vedúci: doc. Ing. Anna Krejčová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Slavíková, Alexandra. Rtuť v zelenině organického a běžného původu. Pardubice, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / odbor:
Ecology and Environment Protection / Management of Environment Protection
Práce na příbuzné téma
-
Ekologické potraviny a jejich vnímání spotřebiteli
Nela Stulhoferová -
Stanovení methylrtuti pomocí analyzátoru rtuti AMA-254
Václav Janda -
Stanovení rtuti v multivitamínových přípravcích s využitím AMA 254
Eva Margholdová -
Asimilační aparát dřevin a jeho potenciál vázat rtuť
Andrea ZEIBERTOVÁ