Alexandra Slavíková

Bachelor's thesis

Rtuť v zelenině organického a běžného původu

Mercury in organic and conventional vegetables
Anotácia:
Teoretická část bakalařské práce se zabývá základními údaji o rtuti v životním prostředí, popisuje analytické techniky používané k stanovení rtuti a rozdílem konvenčního a ekologického zemědělství.
Abstract:
Theoretical part of the bachelor work deals with the basic information on mercury in the environment, describes analytical methods used for determination of mercury and methods of conventional and organic farming.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 7. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2011
  • Vedúci: doc. Ing. Anna Krejčová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Slavíková, Alexandra. Rtuť v zelenině organického a běžného původu. Pardubice, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / odbor:
Ecology and Environment Protection / Management of Environment Protection