Zuzana Faltejsková

Bakalářská práce

Charakteristika stravovacího úseku hotelu

The Characteristic of chosen hotel Food&Beverage
Anotace:
Tato práce řeší problematiku hotelového provozu, přičemž je důraz kladen především na stravovací úsek. Součástí práce je teoretická část vymezující základní pojmy v oblasti ubytovacích a stravovacích služeb, které jsou posléze využity v praktické části zabývající se charakteristikou Parkhotelu Praha. Na základě analýzy hotelu, jeho stravovacího úseku a konkurence jsou stanoveny silné a slabé stránky …více
Abstract:
This thesis deals with the issues of hotel services with emphasis on the Food&Beverage. In the theoretical part of the thesis the terms of accommodation and catering services are being defined. These terms are then used in the practical part that analyzes the Parkhotel Praha. Based on the analysis of the hotel, its Food&Beverage, and competition, the strengths and weaknesses are determined with the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 10. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2012
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Alexey Kondrashov

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/31454