Charakteristika stravovacího úseku hotelu – Zuzana Faltejsková
Zuzana Faltejsková
Bakalářská práce
Charakteristika stravovacího úseku hotelu
The Characteristic of chosen hotel Food&Beverage
Anotace:
Tato práce řeší problematiku hotelového provozu, přičemž je důraz kladen především na stravovací úsek. Součástí práce je teoretická část vymezující základní pojmy v oblasti ubytovacích a stravovacích služeb, které jsou posléze využity v praktické části zabývající se charakteristikou Parkhotelu Praha. Na základě analýzy hotelu, jeho stravovacího úseku a konkurence jsou stanoveny silné a slabé stránky …víceAbstract:
This thesis deals with the issues of hotel services with emphasis on the Food&Beverage. In the theoretical part of the thesis the terms of accommodation and catering services are being defined. These terms are then used in the practical part that analyzes the Parkhotel Praha. Based on the analysis of the hotel, its Food&Beverage, and competition, the strengths and weaknesses are determined with the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 10. 2011
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/31454
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2012
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Alexey Kondrashov
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/31454
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací úsek v hotelu
Daniela Poková -
Analýza procesů řízení vybraného hotelu
Aleš Pikal -
Úloha a význam gastronomických služeb v hotelu
Alexey Shakhov -
Rozvoj služeb v lázeňském hotelu
Václav Podhrázský -
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
Oleksandr Biley -
Analýza řízení kvality hotelu Villa Paradiso v Itálii se zaměřením na stravovací úsek
Dan Fiala -
Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu
Gabriela Pešková -
Analýza procesov riadenia stravovacieho úseku vybraného hotelu
Tomáš Varga