Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích – Ing. Blanka Chvojková
Ing. Blanka Chvojková
Bakalářská práce
Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích
Water Activity and Water Content in Bakery Products
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na popis metody měření aktivity a obsahu vody v potravinách, zejména v chlebu. Zabývá se výrobou chleba, vlivem použitých surovin na aktivitu vody, trvanlivostí a poživatelností výrobku.Abstract:
This bachelor work is focused on the measuring of water activity and water content in food, particularly in breads. This work deals with the bread production, the effect of ingredients upon water activity of bread, its shelf life and edibility.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 6. 2008
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2008
- Vedoucí: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Chvojková, Blanka. Aktivita vody a obsah vody v pekařských výrobcích. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin