Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP – Bc. Eva Dočekalová
Bc. Eva Dočekalová
Diplomová práce
Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP
Certification of Food Safety Management System HACCP
Anotace:
Cílem této diplomové práce je posouzení přínosu certifikace HACCP v restauraci McDonlad´s. Teoretická část práce je věnována objasnění pojmů z oblasti managementu kvality obecně, ze systému managementu bezpečnosti potravin a získávání certifikátu HACCP. Praktická část je zaměřena na představení firmy a restaurace McDonald´s. Je uvedena podrobnější analýza knihy HACCP v této restauraci a auditů, které …víceAbstract:
The aim of this thesis is an evaluation of HACCP certification in the restaurant 's McDonlad . The theoretical part is devoted to clarify the concepts of quality management in general , the food safety management system and HACCP certificate acquisition . The practical part is focused on the performance of the company and McDonald's restaurants. A more detailed analysis of HACCP books in this restaurant …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 8. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 9. 2014
- Vedoucí: RNDr. Jaromír Zahrádka, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Dočekalová, Eva. Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP . Pardubice, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správníUniverzita Pardubice
Fakulta ekonomicko-správníMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku
Práce na příbuzné téma
-
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem
Lenka Kabátová -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Aplikace systému managementu jakosti a bezpečnosti potravin
Hana Wewiorková -
Značky kvality potravin na českém trhu
Dominika SKALOVÁ -
Značky kvality potravin na českém trhu
Veronika JÍLKOVÁ -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová