Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP – Bc. Eva Dočekalová
Bc. Eva Dočekalová
Master's thesis
Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP
Certification of Food Safety Management System HACCP
Abstract:
Cílem této diplomové práce je posouzení přínosu certifikace HACCP v restauraci McDonlad´s. Teoretická část práce je věnována objasnění pojmů z oblasti managementu kvality obecně, ze systému managementu bezpečnosti potravin a získávání certifikátu HACCP. Praktická část je zaměřena na představení firmy a restaurace McDonald´s. Je uvedena podrobnější analýza knihy HACCP v této restauraci a auditů, které …moreAbstract:
The aim of this thesis is an evaluation of HACCP certification in the restaurant 's McDonlad . The theoretical part is devoted to clarify the concepts of quality management in general , the food safety management system and HACCP certificate acquisition . The practical part is focused on the performance of the company and McDonald's restaurants. A more detailed analysis of HACCP books in this restaurant …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 8. 2014
Thesis defence
- Date of defence: 15. 9. 2014
- Supervisor: RNDr. Jaromír Zahrádka, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DOČEKALOVÁ, Eva. \textit{Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP}. Online. Master's thesis. Pardubice: University of Pardubice, Faculty of Economics and Administration. 2014. Available from: https://theses.cz/id/wy8gac/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Dočekalová, Eva. Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP . Pardubice, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správníUniversity of Pardubice
Faculty of Economics and AdministrationMaster programme / field:
Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Theses on a related topic
-
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem
Lenka Kabátová -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Bezpečnost potravin při dovozu ze třetích zemí
Olga ZUZAŇÁKOVÁ -
Aplikace systému managementu jakosti a bezpečnosti potravin
Hana Wewiorková -
Značky kvality potravin na českém trhu
Dominika SKALOVÁ -
Značky kvality potravin na českém trhu
Veronika JÍLKOVÁ -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová