Bc. Eva Dočekalová

Master's thesis

Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP

Certification of Food Safety Management System HACCP
Abstract:
Cílem této diplomové práce je posouzení přínosu certifikace HACCP v restauraci McDonlad´s. Teoretická část práce je věnována objasnění pojmů z oblasti managementu kvality obecně, ze systému managementu bezpečnosti potravin a získávání certifikátu HACCP. Praktická část je zaměřena na představení firmy a restaurace McDonald´s. Je uvedena podrobnější analýza knihy HACCP v této restauraci a auditů, které …more
Abstract:
The aim of this thesis is an evaluation of HACCP certification in the restaurant 's McDonlad . The theoretical part is devoted to clarify the concepts of quality management in general , the food safety management system and HACCP certificate acquisition . The practical part is focused on the performance of the company and McDonald's restaurants. A more detailed analysis of HACCP books in this restaurant …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 8. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 15. 9. 2014
  • Supervisor: RNDr. Jaromír Zahrádka, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Dočekalová, Eva. Certifikace systému managementu bezpečnosti potravin HACCP . Pardubice, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správní

University of Pardubice

Faculty of Economics and Administration

Master programme / field:
Economics and Management / Economics and Enterprise Management