SMRČKA, Jan. \textit{Vliv kulinárních úprav na obsah glykoalkaloidů v hlízách brambor}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/wy8jj4/.
SMRČKA, Jan. <i>Vliv kulinárních úprav na obsah glykoalkaloidů v hlízách brambor</i>. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/wy8jj4/.
SMRČKA, Jan. Vliv kulinárních úprav na obsah glykoalkaloidů v hlízách brambor. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/wy8jj4/.
@MastersThesis{Smrcka2009thesis,
AUTHOR = "Smrčka, Jan",
TITLE = "Vliv kulinárních úprav na obsah glykoalkaloidů v hlízách brambor [online]",
YEAR = "2009 [cit. 2024-11-11]",
TYPE = "Diplomová práca",
SCHOOL = "Česká zemědělská univerzita v PrazePraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/wy8jj4/",
}
@MastersThesis{Smrcka2009thesis,
AUTHOR = {Smrčka, Jan},
TITLE = {Vliv kulinárních úprav na obsah glykoalkaloidů v hlízách brambor},
YEAR = {2009},
TYPE = {Diplomová práca},
INSTITUTION = {Česká zemědělská univerzita v Praze},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/wy8jj4/},
URL_DATE = {2024-11-11},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Smrčka
| jméno = Jan
| instituce = Česká zemědělská univerzita v Praze
| titul = Vliv kulinárních úprav na obsah glykoalkaloidů v hlízách brambor
| url = https://theses.cz/id/wy8jj4/
| typ práce = Diplomová práca
| vedoucí =
| rok = 2009
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-11
| poznámka =
| jazyk =
}}