Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat – B.Sc. Tumelo Moyo, BSc
B.Sc. Tumelo Moyo, BSc
Master's thesis
Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat
Abstract:
This study evaluated the effects of semi-permeable bag ageing on the physical, chemical, and sensory quality of the longissimus lumborum (LL) region of the longissimus thoracis et lumborum muscle, from six adult common eland (Taurotragus oryx) females, aged between 14 and 15 years. Samples were randomly allocated to three ageing techniques namely wet (WA), dry (DA), and semi-permeable bag (SBA) ageing …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 8. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Tersia Needham, Ph.D.
- Oponent: Louwrens Hoffman, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MOYO, Tumelo. \textit{Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Tropical AgriSciences. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/wzweqi/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesMaster programme / specializace:
Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / Sustainable Animal Production
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Mach, J.
16. 8. 2022