Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat – B.Sc. Tumelo Moyo, BSc
B.Sc. Tumelo Moyo, BSc
Diplomová práce
Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat
Abstract:
This study evaluated the effects of semi-permeable bag ageing on the physical, chemical, and sensory quality of the longissimus lumborum (LL) region of the longissimus thoracis et lumborum muscle, from six adult common eland (Taurotragus oryx) females, aged between 14 and 15 years. Samples were randomly allocated to three ageing techniques namely wet (WA), dry (DA), and semi-permeable bag (SBA) ageing …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 8. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Tersia Needham, Ph.D.
- Oponent: Louwrens Hoffman, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MOYO, Tumelo. \textit{Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/wzweqi/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program / specializace:
Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / Sustainable Animal Production
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mach, J.
16. 8. 2022