Kvalitativní parametry a využití masa nutrie říční – Karolína Neudertová
Karolína Neudertová
Bachelor's thesis
Kvalitativní parametry a využití masa nutrie říční
Quality parameters and uses of nutria meat
Abstract:
Cílem bakalářské práce Kvalitativní parametry a využití masa nutrie říční bylo vypracovat literární rešerši se zaměřením na využití masa nutrie říční v České republice a ve světě. Chov nutrií má v Česku dlouhodobou tradici. Dříve byl primárně zaměřen na produkci kvalitních kožešin a vedlejším produktem bylo maso a tuk. Maso nutrie je často vyhledáváno v rozvojových oblastech, jako je Afrika nebo Asie …moreAbstract:
The aim of the bachelor thesis Quality parameters and uses of nutria meat was to conduct a literature search focusing on the use of nutria meat in the Czech Republic and in the world. Nutria breeding has a long tradition in the Czech Republic. Previously, breeding was primarily focused on the production of quality fur, with meat and fat as by products. Nutria meat is often sought after in developing …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2023
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2023
- Supervisor: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
- Reader: Hana Mášová, MVDr.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme:
Food Technology
Theses on a related topic
-
Influence of Microbiological Quality of Raw Milk on the Technological Parameters
Kamila Nováková -
Technologické ukazatele po zdvojkolejnění mezistaničního úseku Pardubice hlavní nádraží - Pardubice-Rosice nad Labem
Jan Onderka -
Technologické parametry výroby mražených krémů
Lucie Hartmanová -
Technologické parametry a konzervárenské zpracování hrušek asijských odrůd
Ivan Jarolík -
Technologické parametry a konzervárenské zpracování plodové zeleniny
Lenka Pechová -
Technologické parametry a konzervárenské zpracování méně známých druhů ovoce
Iveta Rosová -
Stanovení provozních parametrů technologické jednotky alginátové granulace
Filip Stankuš -
Wood Extractive Compounds - Extraction, Chemical composition, Biological activity, Native durability
Pavel Sablík