Chemical analysis of garlic essential oils (Allium sativum L.) from different countries of origin – B.Sc. PRINCE OWUSU KODOM, BSc
B.Sc. PRINCE OWUSU KODOM, BSc
Diplomová práce
Chemical analysis of garlic essential oils (Allium sativum L.) from different countries of origin
Abstract:
Allium sativum, likewise called garlic, is used widely around the world in both cooking and medicine. The chemical makeup of the essential oils from Allium Sativum was examined in the current study. The aromatic compounds extracted from five countries of origin-grown Allium sativum bulbs, namely; the Czech Republic, China, Spain, Slovakia and Italy, were obtained by laboratory hydro-distillation method …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Klára Urbanová, Ph.D.
- Oponent: Pavel Nový, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KODOM, PRINCE OWUSU. \textit{Chemical analysis of garlic essential oils (Allium sativum L.) from different countries of origin}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/x0antf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program:
Agri-food Systems and Rural Development
Práce na příbuzné téma
-
Development of an efficient slow-growth method for the In vitro storage of garlic (Allium sativum)
Yehor Nykyforov -
Elimination of viruses in garlic (Allium sativum L.) by different methods
Milica Raco -
Organosirné sloučeniny česneku (Allium sativum)
Karel ŠMEJKAL -
Využití meristémových kultur ve šlechtění česneku kuchyňského (\kur{Allium sativum})
Eva ŠVEHLOVÁ -
Zhodnocení vybraného sortimentu česneku kuchyňského (Allium sativum L.)
Veronika Follaufová -
Multiplikace česneku kuchyňského (Allium sativum L.) v podmínkách in vitro
Ondřej Palíšek -
Antibacterial activity of essential oils from Indian medicinal plants in vapor phase
Karolína Hvězdová -
Vliv aplikace fosforečnanů a dalších látek na barvu masných výrobků
Zuzana Hladíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva